söndag 6 juni 2010

Familjen Annorlunda

Engla myser med lillasyster. Älskar er mina sessor. 

Ha sett några avsnitt av tv-serien om familjer med fler barn än vad som anses "normalt". Nu är det ju så att efter typ fyra barn så är det inte så stor skillnad om man har fem eller sex. Så länge alla är friska alltså  Kruxet blir om någon eller några blir sjuka. Om man då har ett barn som behöver övervakning 24 timmar om dagen 7 dagar i veckan av en förälder plus att den andre måste fixa och dona med sprutor, medicin, koka flaskor, fixa syrgas, möblera om osv... Det är då man blir Familjen Extremt Annorlunda.

Lägg då till ett sjukt barn till som också behöver övervakning om än i mindre utsträckning än Wilda, men full uppbackning och massor av stöd. Då måste det bli Familjen Super Extremt Annorunda.

Att sedan grannar tycker att det är ju en finfin idé att mina barn sticker dit, där finns ju både sandlåda, rutschkana och pool. Annars kunde man ju kanske tänka såhär: "De har fullt upp med sin sjuka dotter, kanske kan barnen leka här en stund." Elementärt min käre Watson.

Där och då blir man Familjen Mega Super Extremt Annorlunda . Sex barn plus två kompisar i stora huset med fyra rum och kök.... Snälla lek ute :-) Tur att det kom lite backup så att Leo o Engla fick åka en sväng och kolla på husvagnar. (Skittråkigt kommenterade Leo). Tack Uffe o Mimmi.

Under den tiden som vi fick avlastning hann vi iallafall rensa igenom en massa lådor från förrädet. Slänga, loppis spara var upplägget. Allt för att vara förberedda när det blir dags att få gjort Wildas vårdutrymme i garaget.

Det blir tippen och BVC imorgon. Wiulda ska få vaccination och Leo ska få göra fyra års "kontrollen", som om det är någon form av besiktning.

Idag fick Wilda vara med ute på altanen. Det är andra gången vi tar ut henne och hon verkar gilla det skarpt. Wilda har haft en "bra " dag idag.

Imorgon är det ju måndag så då börjar vi jaga Försäkringskassan,  Kommunen och Stjälpmedelscentralen igen. Precis som vilken vanlig dag som helst.

<<<-Pappa->>>

2 kommentarer:

  1. Vadå Tippen???? Jag vill inte till Tippen....Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej! Snälla, låt mig slippa. ;-)

    SvaraRadera
  2. Haha...Leo öppnade varje skåp i ca 20 husvagnar och tyckte det va såååå spännnande Engla sa: "skynda dig mormor annars kommer gubbarna"" haha..man blir bara på gott humör av deras kommentarer, så det är vi som ska tacka att vi fick låna dom. Tack! från svärmor

    SvaraRadera