lördag 31 juli 2010

Wilda hemma igen

Kom hem idag igen efter några, ska vi kalla det traumatiska, dygn på sjukhuset. Wilda var tydligen så dålig i tisdags att respirator var på tal. Tyvärr så gör Wildas trisomi diagnos att man från läkarhåll inte anser det befogat att ge Wilda denna hjälp för att klara sig ur en lunginflammation. Hennes svaga "normal" tillstånd och enligt statistiken mycket dåliga framtidsutsikter gör att hon inte skulle fått respiratorvård. Vi har protesterat, argumenterat, gråtit och förbannat läkarnas inställning. Till syvende och sist har läkarna sista ordet kring medicinska beslut kring vår dotter. Som förälder är man helt maktlös i en sådan situation.
Iallafall så har våra åsikter kring framtida sjukhusvistelser noterats i Wildas journal.

Wilda hostar nu upp massor av slem och ibland tills hon kräks. Nu MÅSTE hon ha dygnetrunt passning för att undvika att hon får nya infektioner i luftvägarna.  Dessutom ska hon inhalera mediciner 6-8 gånger per dygn utlver den vanliga medicineringen. Vi som tyckte att det var mycket redan innan.

Vi är trötta, men hemma.

2 kommentarer:

  1. Tänker på er. Skönt att er lilla kämpar-Wilda reder sig denna gången också.

    Hoppas ni får hjälp snart!

    SvaraRadera
  2. Skönt att hon hämtat sig och att ni fått komma hem igen. Hoppas ditt förra inlägg gjort nytta och att de i er omgivning börjar finnas där mer för er nu.

    Hoppas ni fått in många bra ansökningar! Vi har med annons ute, får väl se men tror det är bra tid nu. Många som sommarjobbat klart och behöver nytt inför hösten. Hade annons ute förra året med vid samma tid och träffade flera bra vid intervjuerna :)

    stor kram på er!!!

    SvaraRadera