tisdag 13 juli 2010

Sommarsjuka

Som ett domino däckar barnen med hög feber. Engla, Miliam Leo och nu senast börjar Nico. Dessutom har Benne jätteont i sitt öra som inte vill bli bra och hög feber så klart.
Jätteroligt att ha 40 graders feber när det är 40 grader varmt. Hoppas hoppas att Wilda klarar sig, hon har ingen feber nu iallafall.
Poolen är sanerad och nu kör vi stenhårt med klor (tack för hjälpen Melker). (Att sköta vattnet med s k aktivt syre är bara lurendrejeri).
Så nu det är bara för febriga barn att kyla ner sig.

Nu provar Wilda nya krampmedicinen Keppra, håller tummarna för att den ska fungera för lilla sessan. Värmen gör att hon syresätter sig sämre så vi kör med nästan dubbel dos syrgas nu.

Allt kring Wilda fortsätter så klart att rulla på. Nu ska man kolla ansökningar, fundera på alla prylar som behövs i Wildas bostadsanpassning, schemaläggningar, hur vi vill ha det?, handlingsplaner hit och dit m m . Och precis som vanligt mat var 3:e timme, övervakning, mediciner.... Man är utmattad nu, mest i skallen. Längtar faktiskt till dagen då vi kan låta assistenter passa Wilda och resten av barnen kan få sin mamma och pappa för sig själva en stund. Det behövs men kommer att bli jobbigt, jag lipade ju som en tös första gången vi lämnade Leo till barnvakt (Stoffe :-). Antagligen blir det krock i skallen både av oro och lättnad när Wilda ska lämnas en stund.

Jonna: Kul att du flyttar "hem" igen. Hälsa Klippan från mig.

1 kommentar: